Vakantie voorbij

 

 

De vakantie is voorbij (en de zomer ook maar meteen lijkt het), afgelopen weekend hebben we Sint Jansklooster en Groenlo op de kop gezet. Dat belooft wat voor de (bomvolle) komende weken! Wil je ook eens komen kijken naar ons zooitje geregelde chaos? Check dan de agenda. Voor pics en vids check facebook.. Tot snel!


De zomer is begonnen!

 

 

De zomer is begonnen. Dat betekent dat wij door het hele land menig zomerfeest onveilig maken. Van Friesland tot Limburg zetten we het land op de kop, niets is ons te dol tijdens deze tour. Wil je het eens van dichtbij meemaken, check dan snel onze agenda voor de komende maand!!

Assen op de kop!

Het was een zeer geslaagd koningsweeken voor ons. Koningsnacht stonden we op een groot plein in Assen. het is dat er op een plein geen dak kan, anders was die er compleet vanaf gegaan. Wat een ongelooflijk feest was het daar. Assen bedankt! Op koningsdag deden we het nog eens dunnetje over in Aalten. Vanwege het mooie weer viel de opkomst binnen iets tegen, maar het feest was er wederom niet minder om. En we hebben genoten van de broodjes! Kijk ook naar een filpmje van dit alles en klik op deze zin :-)

 

Één groot circus...

 
 
 
We spelen niet vaak op bruiloften met PPM, maar áls we er een doen, dan is het vaak ook wel een unieke. Zo ook gisteren op de bruiloft van Ruud en Ellen, die speciaal de fantastische Spiegeltent op hadden laten zetten voor hun bruiloft. In ...een geweldige entourage werd het een geweldig feest. Hoe vaak maak je mee dat er op een bruiloft met bier wordt gegooid, op tafels wordt gedanst, mensen uitglijden op de dansvloer en ga zo maar door? Maar weer een bewijs dat je ook als niet standaard bruiloftsband een knalbruiloftsfeest kunt maken! Ellen en Ruud bedankt!
ppmcircus

Geslaagde Reunie!

vios
Gisteren (4-04-) was het dan zover, de Reünie Dancing 't Groothuis en Disco New-York. De voortekenen waren al goed met een uitverkocht huis en het werd inderdaad een ouderwets groot feest! We stonden lekker knus op een ietwat klein podium (die discotheken zijn geen bands meer gewend :-)) en van half 11 tot 3 (!) hebben we vol gas gespeeld. Vooraf hadden we niet gedacht dat het het toch al iets oudere publiek tot zo laat aanwezig zou zijn (oppas/sneller dronken/etc), maar niets bleek minder waar. Tot het eind was het vol en feest! Erg leuk (en spannend) voor ons om weer eens van die oude hits te spelen, maar uiteraard waren ook de modernere nummer aan de jonge ouderen goed besteed!. Wat ons betreft maken we hier een traditie van en zijn we volgend jaar weer van de partij!