Exclusive events

Bij een op en top verzorgd feest hoort een band die de juiste sfeer weet te proeven en te maken. PPM beheerst dit als geen ander. De band neemt daarbij zo'n 25-30 ervaring mee en weet dus precies wat er verwacht wordt op bruilofte/bedrijfsfeesten/events. Dit begint al bij de aankelding van het podium, door onze crew altijd tot in de puntjes verzorgd. Ook de band stemt de kleding af op het feest.
We denken dat het voor zich spreekt dat PPM kan zorgen voor de juiste muzikale omlijsting van uw exclusieve feest. Of het nu achtergrond-, dans-. disco- of feestmuziek moet zijn, PPM past zich aan maar voelt het ook aan! Dat PPM staat voor kwaliteit blijkt onder uit het feit dat we oa Wolter KRoes, Glennis Grace, Danny de Munck, Mick Harren, etc. hebben begeleid. Daarnaast hebben we op zeer vele bruiloften en bedrijfsfeesten gespeeld, te veel op op te noemen. Bijzonder om te vermelden vinden we wel dat we de afgelopen twee jaar vaste band zijn voor de grote gala's van de Koninklijke Luchtmacht ( ook de landelijke open dagen) en we staan al twee jaar achtereen op het grootste en meest exclusieve carnavalsgala van Nederland (Venlo)

Enkele video's: 


PPM op bruiloft

PPM op bedrijfsfeest

PPM op bruiloft


PPM met Wolter Kroes

PPM op bedrijfsfeest

Roden, publiek van jong tot oud...

 

 


Feesttenten

Met de 'omdat het kan'-tour is PPM de ideale band voor elke feesttent (of welk groot of klein feest ook). Als een kameleon -niet die Friese- kunnen we ons aanpassen aan publiek en omstandigheden. PPM in de feesttent  staat voor feest met hoofdletters (FEEST). De nieuwste hits, de beste (rock)classics en de meest hilarische feestmuziek komen in de sneltreinvaart voorbij. Hierbij zijn interactiviteit en performance sleutelwoorden. Het publiek kan ook actief meedoen middels requests/singalongs/dance along/etc. Alles onder het motto:  'Omdat het kan'. PPM is geen trendvolger maar een trendsetter. We kopiëren dus geen andere bands maar hebben een unieke eigen stijl die zich kenmerkt door kwaliteit/humor en zeer (zéér!) inventieve medleys. We zijn geen supervettecooleflexmega band met allemaal knappe jongens en goede moves. Nee, eigenlijk zijn we met uitzondering van onze briljant mooie Loes een stel lelijke houten harken bij elkaar. Maar we zijn wel superleuk en supergoed, dat dan weer wel!
We werken sinds kort ook nog eens met een groot scherm, omdat het kan! Op dit scherm kan het publiek de requestgegevens zien, zijn dansjes te zien, ludieke beelden, karaoke, drumt oa Animal een deuntje mee, etc. Kortom, voor een feest moet je gewoon PPM hebben!
Tip: het schijnt dat de bierconsumptie tijdens onze optredens hoog is, hou hier dus rekening mee...

Enkel vids: 

 
Feesttent

Feesttent

Diepenheim zingt mee...

Roeien in Friesland


Bijzondere prijsuitreiking door Herman


Singalong in Lutjebroek


Singalong in Spaarndam


Roden, publiek van jong tot oud...


Bijzonder gastoptreden...


Reünie in Bruins (oa Jeanny en You're the Voice)