PPM BAND

PPM BAND staat voor kwaliteit en feest. Elk feest!  Of het nu lomp of chique moet, u vraagt wij spelen!
Afgelopen jaren hebben we enkele bandwisselingen gekend die zeer goed hebben uitgepakt. Meest opvallend is hierin wel onze zangeres Loes. Stond de band altijd al voor kwaliteit en performance, met Loes is de performance naar ongekende hoogte gestegen. Met haar beeldschone verschijning, haar mooie stem en haar opzwepende teksten blijkt ze de perfecte aanvulling voor de band, naast onze sympathieke droogkloot en alleskunner Herman.

Vorig jaar hadden we groot succes met de 'Request-tour'. Dit jaar touren we door het land met onze 'omdat het kan'- tour. Het is namelijk een trend dat ook coverbands een 'tour' doen/hebben, en omdat wij trendsettende trendvolgers zijn doen wij dat natuurlijk ook. We kiezen onze slogan dan wel weer bewust zo dat we (en de opdrachtgever) er alle kanten mee op kunnen. Wat doen we dan zoal?:

  • We spelen request die binnenkomen via SMS/APP of ouderwetse kaartjes
  • We doen sing- en playalongs
  • We hebben een groot scherm dat met ons meedoet :-) 
  • we hebben foute dansjes
  • we zijn kwalitatief erg goed. Dit klinkt wellicht wat arrogant, maar PPM heeft al jaren de naam kwalitatief één van de beste bands in het circuit te zijn. Dit uit zich bij ons in een spervuur aan nummers die op de meeste originele manieren aan elkaar geplakt worden. We gaan daar bij van de hak op de tak en schuwen daarbij niks..
  • Indien gewenst doen we ook dingen niet.... Zonder gekheid: een feesttent is heel wat anders dan een bruiloft of een bedrijfsfeest. Uiteraard passen we daar onze show volledig op aan.

Wij zorgen vooral voor een onvergetelijk feest, waarbij wij ons bewust zijn van het feit dat we in dienst van de opdrachtgever spelen.